COMPETITIA

PREMII SPECIALE

Premiile competitiei si premiile speciale

 

Premiile competitiei

Premiile competitiei - Gold, Silver si Bronze in fiecare sectiune si premiul Grand FIBRA in fiecare categorie – precum si acordarea lor este in totalitate decizia juriului.

 

Premiile speciale

Premiul Agentia Anului se va acorda agentiei „creative agency”/„full service agency” care va obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute de Lucrarile pe care le-a inscris.

 

Premiul Agentia de Digital a Anului se va acorda agentiei de digital care va obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute de Lucrarile pe care le-a inscris.

 

Premiul Agentia de PR a Anului se va acorda agentiei de PR care va obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute de Lucrarile pe care le-a inscris.

 

Premiul Agentia de Media a Anului se va acorda agentiei de media care va obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute de Lucrarile pe care le-a inscris.

 

Premiul Agentia de BTL a Anului se va acorda agentiei de BTL care va obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute de Lucrarile pe care le-a inscris.


Premiul Campania Anului
 se va acorda campaniei care obtine cel mai mare scor din toate scorurile obtinute pe lista scurta si are cel putin doua premii de Aur, Argint sau Bronz in orice alta categorie.


Premiul Clientul Anului
se va acorda clientului ale carui Lucrari inscrise vor obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute pe lista scurta.

 

Premiul Copywriter-ul Anului se va acorda copywriter-ului care a contribuit la Lucrarile Inscrise care vor obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute pe lista scurta.

 

Premiul Art Directorul Anului se va acorda Art Director-ului care a contribuit la Lucrarile Inscrise care vor obtine cel mai mare punctaj din suma tuturor scorurilor obtinute pe lista scurta.

 

Young FIBRA este o competitie special organizata pentru tinerii profesionisti creativi sub 30 de ani. Lucrarile lor vor fi concepute pe baza unui brief primit de la clienti, parteneri ai festivalului si vor fi inscrise prin intermediul platformei TheCreator. Dupa o preselectie din partea clientului si a publicului prin vot online, primele 10 lucrari pentru fiecare brief vor fi jurizate in timpul Competitiei, in functie de creativitate, curaj si intelegerea briefului. Se vor acorda premiile Gold, Silver si Bronze pentru primele 3 locuri pentru fiecare brief.

PARTENERII PREMIILOR FIBRA

PARTNERS:
URSUS
Samsung Romania
Opel Romania
Coca-Cola Romania
Aqua Carpatica
ABSOLUT
YOUNG FIBRA PARTNERS:
TELEKOM
INDUSTRY SUPPORTERS:
Five's
Grafica si Tipar
CONTRIBUTORS:
Caro
AdProduction
Sendal Studio
Blue Island
mvcom
MEDIA PARTNERS:
Radio Guerrilla
SMARK
ORGANIZED & SUPPORTED BY:
IQads
IAA
ADC*RO
UAPR
IAB Romania